settings_accessibility
T T T
Veličina fonta
custom_typography Disleksija font width Veći razmak link Označi poveznice
contrast Kontrast visibility_off Invert invert_colors Crno/bijelo

14th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH

Vrsta edukacije:

Stručni skup

Tipovi obrazovanja:

Kongres

Organizator:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Termin održavanja:

14.-15.09.2023., Osijek

Trajanje edukacije:

2 dana

Bodovanje:

Stručni skup je vrednovan sukladno Pravilniku o stručnom usavršavanju magistara farmacije s 1,5 bodom.

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek organizira stručni skup "14th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH".

Mjesto održavanja:

  • Fakultet Agrobiotehničkih znanosti Osijek, Vladimira Preloga 1, 31 000 Osijek, Hrvatska

Više informacija o samom skupu možete pronaći ovdje.

Program skupa i popis predavača možete pronaći ovdje.

Kotizacija iznosi 200 EUR.